Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Distracţie fără droguri de 1 Mai, pe litoralul românesc

București: Distracţie fără droguri de 1 Mai, pe litoralul românesc

DISTRIBUIȚI

145542 – 28042017 –  În contextul afluxului mare de tineri şi a evenimentelor care se vor desfăşura pe litoralul românesc în intervalul 28 aprilie – 1 mai a.c., Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa (CRPECA), va derula activităţi de informare, de prevenire şi de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri, în cadrul campaniei “Safe Parties!”.

Specialiştii CRPECA Constanţa, împreună cu voluntarii antidrog, se vor afla în mijlocul tinerilor care vor petrece în cluburile din nordul staţiunii Mamaia, pentru a îi informa cu privire la riscurile asociate consumului de droguri şi a îi îndruma în a face alegeri sănătoase de petrecere a timpului liber.

În cadrul actiunilor, vor fi diseminate materiale promoţionale şi vor fi proiectate spoturi video antidrog. De asemenea, artiştii prezenţi la evenimentele organizate în cluburi vor transmite mesaje de descurajare a consumului de droguri.

Recomandările ANA

Evitaţi persoanele care vă oferă, chiar şi gratuit, substanţe necunoscute, spunând că sunt legale şi nu produc efecte negative asupra organismului!

Refuzaţi să călătoriţi alături de un conducător auto care se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe!

Refuzaţi invitaţiile făcute de diferitele personae de a le urma în locuri retrase pentru a vă oferi un “chilipir”, în ciuda tentaţiei!

Fiţi puternici! Câteodată presiunea de a începe sau de a nu începe să consumi droguri începe din tine şi este greu să te simţi diferit de ceilalţi. Întotdeauna când ai de făcut astfel de alegeri, gândeşte-te la ceea ce este cel mai bine pentru tine!

Fiţi precauţi! În momentul în care eşti sub efectul drogurilor sau în momentul procurării dozei, eşti pus în situaţii în care siguranţa îţi este ameninţată şi eşti predispus să ţi se întâmple lucruri foarte rele!

Pentru situaţii deosebite, apelaţi Tel. Verde: 0 800 8 700 700!

Specialiştii ANA oferă, gratuit, servicii de informare, evaluare, consiliere ori asistență specializată medico-psiho-socială pentru consumul şi dependența de droguri. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.