Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea rămâne cu condamnarea

București: Dragnea rămâne cu condamnarea

DISTRIBUIȚI

145424 – 24042017 –  Liderul PSD, Liviu Dragnea, rămâne cu sentința din Dosarul Referendumului prin care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare Contestația a fost respinsă de Înalta Curte de Casație și Justiție. Dragnea ceruse anularea condamnării primită anul trecut, în aprilie, în dosarul privind referendumul pentru demiterea fostului președinte Traian Băsescu. Dacă s-ar fi acceptatsolicitarea, s-ar fi revenit la situația în care Dragnea ar fi fost condamnat în prima instanță, deci prezumat nevinovat.

Președintele PSD a cerut anularea pedepsei arătând că motivarea deciziei definitive nu a fost semnată de aceiaşi judecători care au pronunţat-o. Cei doi magistraţi, printre care şi fosta şefă a Curţii Supreme, Livia Stanciu, nu mai erau în posturi la momentul apariţiei motivării.

Liviu Dragnea a fost condamnat în aprilie 2016 pentru fraudarea referendumului din 2012, iar motivarea condamnării, un document de peste 300 de pagini, a apărut în februarie 2017. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.