Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: “Sărbători minunate în liniște și pace!”

București: “Sărbători minunate în liniște și pace!”

DISTRIBUIȚI

145292 – 14042017 –  Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, s-a adresat, într-o videoconferinţă, militarilor români aflaţi în teatrul de operaţiuni din Afganistan, în Kandahar și Kabul, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La videoconferinţă au participat secretarii de stat Mircea Dușa, Nicolae Nasta și Florin Lazăr Vlădică, locțiitorul șefului Statului Major General, general-locotenent Adrian Tonea, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Marius Harabagiu, generali și amirali, ofițeri cu funcții de conducere în structurile centrale ale MApN.

Militarii români au prezentat conducerii ministerului o analiză a situației de securitate din teatrul de operații, stadiul de îndeplinire a misiunilor și au raportat că starea de sănătate și nivelul moralului personalului sunt foarte bune.

“M-am simțit mândru de fiecare dată când demnitarii și oficialii străini cu care m-am întâlnit în ultimele săptămâni au vorbit în termeni elogioși despre activitatea dumneavoastră. Promovați cu onoare imaginea Armatei României acolo unde contează mai mult și ne gândim permanent la dumneavoastră, cei care luptați cu arma în mână, pentru a îndeplini angajamentele externe ale țării noastre”, le-a transmis militarilor ministrul Leș.

Gabriel Leș le-a mulțumit militarilor pentru modul în care își fac datoria faţă de ţară, departe de familii şi de cei dragi, în condiţii dificile. La final, le-a urat lor și familiilor rămase în țară: “Sărbători minunate în liniște și pace!”

În Afganistan, în acest moment sunt dislocați militari de la Batalionul 151 Infanterie din Iași. Alături de ei mai activează echipe de consiliere a forțelor militare afgane, structuri de informații, forțe pentru operații speciale și elemente de sprijin logistic. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.