Acasă Nord-Est Neamt Neamț: 700 de euro permisul de conducere

Neamț: 700 de euro permisul de conducere

DISTRIBUIȚI

 145409 – 21042017 – Joi, 20 aprilie a.c., ofițeri ai DGA Neamț au efectuat două percheziții domiciliare și au pus în executare nouă mandate de aducere.

În dosarul penal aflat în cercetarea unității de parchet sunt vizate infracțiuni de cumpărare de influență, trafic de influență și complicitate la trafic de influență, în legătură cu promovarea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere de către anumiți cetățeni din orașul Târgu Neamț. Sumele practicate în cauză sunt cuprinse între 700 și 1.200 de euro. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate bunuri utile cauzei (telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri), precum și sumele de 1.800 lei și 270 euro.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore pentru suspecți pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la cumpărare de influență (4 infracțiuni) și complicitate la trafic de influent și trafic de influență. Cei doi urmează să fie prezentați Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.