Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Practică la Antidrog

Practică la Antidrog

DISTRIBUIȚI

145246 – 12042017 – Agenţia Naţională Antidrog (ANA) a lansat un nou stagiu de practică pentru studenţii şi masteranzii din cadrul universităţilor Bucureşti, Spiru-Haret şi Româno-Americană.

Orele de practică au loc în perioada aprilie – iunie 2017 şi au drept scop furnizarea informaţiilor din domeniul drogurilor către studenţii şi masteranzii practicanţi, în vederea facilitării accesului acestora la un loc de muncă, contribuind, astfel, la participarea crescută pe piața muncii.

Pe parcursul desfăşurării stagiului de practică, specialiştii ANA oferă posibilitatea îndeplinirii în condiţii optime şi eficiente a obiectivelor specifice din cadrul procesului instructiv-educativ, dar si a perfecţionării continue a educaţiei şi a învăţământului, în pas cu exigenţele sporite ale dezvoltării societăţii contemporane şi cu evoluţia flagelului drogurilor.

Activitatea de practică se desfăşoară cu respectarea prevederilor Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011, a dispoziţiilor Ordinului ministrului administraţiei şi internelor nr. 186/2010 privind organizarea şi desfăşurarea stagiului de practică de specialitate în structuri ale MAI pentru studenţii/masteranzii din cadrul instituţiilor de învăţământ superior civile şi a dispoziţiilor Ordinului nr. 3955/09.05.2008 M.E.N. privind aprobarea Cadrului general de organizare a stagiilor de practică în cadrul programelor de studii universitare de licență și de masterat.

În ultimii ani, în cadrul ANA au efectuat stagii de practică aproximativ 800 de studenți și masteranzi. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.