Acasă Politic Prahova: Orban, critici dure pe dreapta

Prahova: Orban, critici dure pe dreapta

352
DISTRIBUIȚI

145238 – 12042017 – Fostul prim-vicepreşedinte al PNL, Ludovic Orban, îl atacă pe fostul lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, despre care spune că este dependent de PSD, comparându-l  cu ”un scalp la cingătoarea pieilor roşii”.

Orban a afirmat, la Ploiești, că PSD doreşte o Românie ”în genunchi” şi români dependenţi de ajutoare sociale şi de pomeni de la stat.

”Nu putem progresa astfel. Dacă ne uităm pe scena politică, ce vedem împotriva mafiei roşii? Două partide de tip lider ai căror lideri sunt cei care au distrus de fapt alianţa DA, orgoliile lor şi dorinţa lor de putere: Tăriceanu, care atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii şi a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el atâta timp cât îi minţea că e liberal şi un Băsescu care, de fapt, are aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ”, a spus Orban, care, deși nu a nominalizat în mod explicit, a criticat și USR, catalogând aceasta formațiune ca ”ghiveci politic fabricat”.

”O spun cu toată tăria. Suntem în data de 11 aprilie, pe 11 aprilie în urmă cu un an, candidatul Partidului Naţional Liberal era scos din cursa pentru Primărie, în condiţiile în care era evident că există şanse pentru câştigarea Primăriei Capitalei. A fost fabricat un ghiveci care să arate că are laolaltă de la ecologişti care bat cu sticla în asfalt până la neo-marxişti, de la indivizi care sunt anti-globalizare până la inşi care nici măcar nu ştiu ce sunt, pentru că dorm în marea majoritate a timpului în Parlament”, a conchis Orban.

Reamintim că anul trecut, Ludovic Orban s-a retras din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei după ce DNA a deschis un dosar penal pe numele lui. –  PROMPT MEDIA

 

foto:gazetanord-vest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.