Acasă Nord-Est Botosani Botoșani: Focuri de armă la frontiera cu Ucraina pentru reţinerea unor contrabandişti

Botoșani: Focuri de armă la frontiera cu Ucraina pentru reţinerea unor contrabandişti

DISTRIBUIȚI


145586 – 03052017 –
  Trei ucraineni au fost reținuți de poliția de frontieră în timp ce încercau să introducă ilegal în România, prin dreptul localității Pomârla, 8.500 pachete cu ţigări de contrabandă.

Pentru că nu s-au oprit la somația verbală a polițiștilor, aceștia au folosit armamentul, trăgând două focuri de avertisment în aer.

Polițiștii de frontieră au reţinut un cetăţean ucrainean, care nu avea documente de identitate asupra sa. Ulterior s-a stabilit că bărbatul locuiește în regiunea Cernăuţi (Ucraina) și are 59 de ani. În apropierea zonei unde a fost reţinut bărbatul, polițiștii au descoperit abandonate şase colete de culoare neagră prevăzute cu chingi pentru transport.

La 10 metri de coletele abandonate, a fost descoperită o alta persoană, identificată ulterior ca fiind cetățean, tot din regiunea Cernăuţi. Un al treilea cetăţean ucrainean, în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Rover, înmatriculat în Ucraina, a fost descoperit la aproximativ 600 de metri de locul unde au fost prinși ceilalți doi. Contra sumei de 50 de euro, primii doi bărbați trebuiau să treacă țigările în România, unde urmau să fie preluate cu un autoturism. –  PROMPT MEDIA

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.