Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Chestorul Capră: Alegerile prezidențiale din 2009 nu au fost fraudate

București: Chestorul Capră: Alegerile prezidențiale din 2009 nu au fost fraudate

DISTRIBUIȚI

145854 – 29052017 Alegerile prezidențiale din 2009 nu au fost fraudate, a declarat luni chestorul Mihai Capră, fost secretar de Stat în Ministerul de Interne, care a recunoscut în fața comisiei de anchetă parlamentară că ar fi vrut să câștige Traian Băsescu, dar nu atât de mult încât ”să-și joace libertatea la ruletă”.

”Principala vulnerabilitate pe care noi am identificat-o era aceea a votului multiplu. I-am întrebat pe cei de la AEP dacă au posiblitatea să scaneze în timp real documentul de identitate al persoanelor care votează în special în secțiile speciale și în extensie în orice altă secție, ne-au spus că la momentul ăla nu. Înțeleg că acum problema este rezolvată. Mai sunt câteva chestiuni care țin și de decizie politică, așa că mă abțin să mă pronunț”, a afirmat Capră, la audierea în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

La 2 octombrie 2009, Capră a fost numit în funcția de secretar de Stat în cadul MAI, fiind responsabil cu relația cu prefecturile.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.