Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Noi dotări pentru intervențiile multirisc la ISU București-Ilfov

București: Noi dotări pentru intervențiile multirisc la ISU București-Ilfov

DISTRIBUIȚI

145811 – 16052017  Dotările pentru intervențiile multirisc (incendii, inundații și alunecări de teren), achiziționate în cadrul proiectului ,,Răspunsul eficient salvează vieţi II” (Efficient Response Saves Lives II) au fost prezentate astăzi la sediul ISU „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Este vorba despre autospeciale cu echipament pentru transportul scafandrilor la intervenție, motopompe remorcabile de mare capacitate, autopompe cisternă de mare capacitate (5.000 și 9.000 litri), ambarcațiuni de salvare din aluminiu, autocamioane pentru transportul materialelor la intervenție, autospeciale de transport (16+1 locuri) și compresoare pentru încărcarea buteliilor de la aparatele de respirat. Valoarea dotărilor depășește 24,4 milioane de euro, din fonduri europene.

Proiectul ,,Răspunsul eficient salvează vieţi II” a vizat creșterea capacității de răspuns la dezastre – inundații, alunecări de teren sau incendii – și creșterea eficienței intervențiilor în zonele greu accesibile.

La conferința de închidere a proiectului au participat secretarul de stat dr. Raed Arafat, șeful DSU, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, și prim-adjunctului inspectorului general al IGSU, locotenent colonel Cristian Radu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.