Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Se poate și altfel

Constanța: Se poate și altfel

DISTRIBUIȚI

– 145594 – 04052017 – Având în vedere numărul mare de tineri aflaţi pe litoral şi evenimentele care au fost organizate în perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Constanţa, a derulat activităţi de informare, de prevenire şi de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri, în cadrul campaniei “Safe Parties!”.

Astfel, în nopţile de 28, 29 şi 30 aprilie a.c., în intervalul orar 22:00 – 02:00, specialiştii CRPECA Constanţa, împreună cu voluntarii antidrog, s-au aflat în mijlocul tinerilor care au petrecut în cluburile din nordul staţiunii Mamaia, pentru a îi informa cu privire la pericolele consumului de droguri şi la riscul bolilor asociate consumului de droguri (HIV, HVB, HVC) şi a îi îndruma în a face alegeri sănătoase de petrecere a timpului liber.

De asemenea, sâmbătă, 29 aprilie a.c., între orele 14.00 – 18.00, în Vama Veche, specialiştii CPECA Constanţa şi voluntarii antidrog i-au informat pe tinerii prezenți în staţiune în legătură cu efectele nocive şi riscurile asociate ale consumului de droguri.

În cadrul tuturor activităţilor derulate în această perioadă, reprezentanţii ANA din Constanţa şi voluntarii antidrog au purtat discuţii cu peste 2500 de tineri aflați pe litoral și i-au informat cu privire la serviciile gratuite de prevenire, evaluare, consiliere și asistență specializată medico-psiho-socială pentru consumul și dependența de droguri, oferite gratuit de către specialiștii Agenţiei Naţionale Antidrog, la nivelul tuturor centrelor din țară.

Totodată, aceștia au transmis recomandări cu privire la petrecerea minivacanței în siguranță și fără riscuri. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.