Acasă Economie Continuă seria întâlnirilor RePatriot pentru atragerea, acasă, a întreprinzătorilor români din Norvegia

Continuă seria întâlnirilor RePatriot pentru atragerea, acasă, a întreprinzătorilor români din Norvegia

DISTRIBUIȚI

145804 – 16052017  RePatriot, proiectul care îsi propune încurajarea repatrierii prin antreprenoriat a românilor din Diaspora pentru dezvoltarea economiei românești, crearea  de noi locuri de muncă și crearea unor rețele de afaceri transnaționale, continuă seria de întâlniri lansate în urmă cu doi ani în Italia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franţa, USA, cu întâlnirile dintre întreprinzătorii români din Norvegia, aparţinând comunităților din Oslo și Bergen.

Astfel prin conferințele din Oslo și Bergen, care vor avea loc în 19 și 20 mai, vor fi promovate oportunităţile de a face business în ţară, vor fi discutate deschis problemele existente și vor fi prezentate exemple de succes ale antreprenorilor din România și au reușit să construiască business-uri sănătoase și corecte, se arată într-un comunicat de presă.

„Mergem în Norvegia pentru a discuta deschis cu compatrioţii noştri de acolo, pentru ai aduce mai aproape, pentru a transmite un mesaj de unitate, pentru a arăta oportunităţi şi a face propuneri concrete. Românii de pretutindeni în mare majoritate îşi iubesc Ţara, vor să pună umărul, dar să vadă principii sănătoase, cinste, onoare şi profesionalism în administrarea patriei mamă, fără birocraţie şi corupţie.  Avem mare nevoie de ei! ”, afirmă Marius Bostan, iniţiatorul RePatriot. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.