Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Serbia: Argint si bronz în prima zi la Campionatul European de Lupte

Serbia: Argint si bronz în prima zi la Campionatul European de Lupte

DISTRIBUIȚI

145585 – 03052017 –  Andrei Dukov și Alina Vuc au urcat tricolorul pe podiumul Campionatului European de Lupte, organizat în Serbia.

Medaliat cu bronz anul trecut la europene, Andrei Dukov (CSA Steaua) a cucerit medalia de argint la categoria 57 kg, stilul liber, marți seara, la Campionatele Europene de lupte de la Novi Sad (Serbia). Andrei Dukov, 29 de ani, a fost învins în finală de sportivul azer de origine georgiană Ghiorghi Edișerașvili.

Andrei Dukov a trecut în optimi de sârbul Aleksandar Mancic, în sferturi a dispus de spaniolul de origine georgiană Levan Metreveli Vartanov, iar în semifinale l-a învins pe turcul Suleyman Atli.

În concursul feminin, Alina Vuc, vicecampioană europeană anul trecut, a avut un parcurs perfect până în semifinale, când a
cedat confruntarea cu Mariya Stadnik, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru medalia de bronz, românca s-a luptat poloneza Anna Lukasiak.

România, care și-a îndeplinit deja obiectivul fixat pentru această competiție, câștigarea a două medalii, participă cu 14 sportivi la Europenele de la Novi Sad. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.