Acasă Externe Bernd Fabritius, uluit de situaţia politică din România

Bernd Fabritius, uluit de situaţia politică din România

DISTRIBUIȚI

146137 – 1606208  Schimbarea propriului Guvern printr-o moţiune de cenzură este o gafă politică, un lucru de neconceput. Iată cum comentează la RFI evenimentele din ultimele zile de pe scena politică de la Bucureşti parlamentarul german de origine română Bernd Fabritius, membru în Bundestag din partea Uniunii Creştin Sociale.

Bernd Fabritius consideră că ultimele evenimente “nu sunt decât un nou pas în şirul lung de gafe politice, care denotă de fapt o prestaţie deplorabilă a unui partid care a câştigat alegerile într-un mod foarte convingător, dar performanţa ulterioară nu este deloc convingătoare. Pentru mine este de neconceput ca un partid care a câştigat alegerile cum le-a câştigat să fie nevoit să se gândească la o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. O asemenea gafă n-am întâlnit-o în viaţa mea politică până acum”.

Parlamentarul crede că PSD ar trebui să se reformeze din interior: “Aş propune să se reconcilieze interiorul PSD-ului, să se înlăture crăpăturile în partid, să se găsească o soluţie de a-şi continua mandatul de guvernare primit de la alegător. Alegătorul nu a dat un mandat unor persoane să se joace de-a politica, ci mandatul a fost ducerea ţării spre bine. Eu cred că ar fi foarte important ca partidul să se reorganizeze în interior, fără asemenea dezbateri care denotă de fapt un partid cu totul destrămat, care în concepţia Germaniei nu ştiu dacă ar fi privit partid”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.