Acasă Nord-Est Iasi Iași: Chirica despre ”începutul sfârșitului lui Dragnea”

Iași: Chirica despre ”începutul sfârșitului lui Dragnea”

DISTRIBUIȚI

146107 – 1506208 ”Oponenţa domnului Grindeanu de a accelera pachetul de legi privind reforma în justiţie. Este prima motivaţie. Apoi, faptul că domnul Grindeanu a început să aibă puncte de vedere personale fără a-l consulta, ceea ce a adus o gravă jignire personalităţii domnului Dragnea. În al treilea rând, este vorba despre influenţa nefastă care se manifestă permanent din partea unui număr foarte restrâns de membri”, a spus Mihai Chirica, unul dintre fruntașii PSD, scrie Ziarul de Iași.

Primarul Iașului i-a amintit în acest sens pe Lia Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea sau Codrin Ştefănescu despre care a spus că singurele lor gânduri sunt de ”a distruge PSD” şi ”detronarea fiecărui lider care are o părere diferită faţă de liderul «maximo», Liviu Dragnea”.

Potrivit lui Chirica, prin demersul său, Dragnea încearcă să ascundă toate eşecurile pe care le-a înregistrat după câştigarea alegerilor de către PSD în decembrie 2016.

”Este începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea. Eu voi urmări în continuare politica social-democrată până la capăt. Nu mă interesează aceste jocuri staliniste pe care le-am urmărit pe parcursul acestei zile. Prin acel raport s-a urmărit o decapitare politică, nedreaptă, după principii staliniste folosite în momentul de faţă în Coreea de Nord. Ceea ce nu înţelege domnul Dragnea este că această nouă generaţie de politicieni încercăm să ancorăm România în Europa. Ceea ce încearcă domnul Dragnea şi o face cu toată forţa este să ne arunce spre Coreea de Nord sau fosta Uniunea Sovietică”, a precizat Chirica. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.