Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti PSD şi UDMR nu s-au înţeles

PSD şi UDMR nu s-au înţeles

DISTRIBUIȚI

 146181 – 20062017  Pare că PSD şi-a dat seama într-un final de impactul social pe care l-ar fi avut aceste concesii făcute pentru UDMR, astfel că social-democraţii au decis să renunțe la această favoare făcută pentru formaţiunea condusă de Kelemen Hunor  în schimbul votării moțiunii de cenzură. Costurile de imagine mai ales printre simpatizanţii acestora, dar şi revolta din interiorul partidului în urma luării acestei decizi, ar fi condus fără dar şi poate la o scădere drastică şi chiar o prăbuşire a partidului aflat la guvernare.

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a confirmat marti ca negocierile cu UDMR s-au oprit: „In fata volumului mare ne-am dat seama ca nu putem gestiona intr-un timp atat de scurt. Ca atare, ne-am oprit. Nu ne-am certat, ne-am despartit in relatii foarte bune, dar ne vedem fiecare de treburile proprii”. Tariceanu a mai afirmat ca toate partile si-au aratat disponibilitatea de negociere, precizează hotnews.

De asemenea, reprezentanții UDMR spun că „nu se mai pune problema” ca Uniunea să susțină moțiunea de cenzură a PSD și chiar că va fi reanalizat protocolul de colaborare între UDMR și PSD-ALDE. „Nu se mai pune problema ca parlamentarii UDMR să voteze moțiunea de cenzură alături de PSD”, a declarat senatorul Tanczos Barna.  – PROMPT MEDIA

 

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.