Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Șefii de Poliție Locală ”și-au tras” asociație

Șefii de Poliție Locală ”și-au tras” asociație

DISTRIBUIȚI

146039 – 12062017  Protocolul de înfiinţare a Asociaţiei Şefilor de Poliţii Locale din România – ASISPOL, structură afiliată Uniunii Internaţionale a Şefilor de Poliţii Locale – UNIJEPOL, a fost semnat pe 10 iunie, la Primăria Sectorului 2. Iniţiativa înfiinţării ASISPOL a aparţinut Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, transmite Agerpres.

La evenimentul desfăşurat în prezenţa primarului Mugur Mihai Toader şi a viceprimarului Dan Cristian Popescu, a participat o delegaţie a Poliţiei Locale a Municipiului Casttelon de la Plana din Spania, condusă de intendentul general şef, Jose Luis Carque Vera. Totodată, au participat reprezentanţii poliţiilor locale din Piteşti, Târgovişte, Galaţi, Bacău, Ploieşti, Târgu Mureş, din cele şase sectoare ale Capitalei.

Asociaţia Şefilor de Poliţii Locale din România – ASISPOL – îşi propune să colaboreze cu structuri similare din ţări europene şi americane pentru creşterea standardelor profesionale ale poliţiştilor locali români şi pentru pregătirea temeinică a acestora, având la bază criterii de competenţă, perfecţionare în interesul comunităţilor locale.

ASISPOL este afiliată Uniunii Internaţionale a Şefilor de Poliţii Locale din Spania – UNIJEPOL, al cărei obiectiv principal este de a crea în cel mai scurt timp în Europa o unică asociaţie internaţională a şefilor de poliţii locale.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.