Acasă Centru Sibiu Sibiu: Sibiu Sands revine în Piața Mică

Sibiu: Sibiu Sands revine în Piața Mică

DISTRIBUIȚI
foto Silvana Armat
foto Silvana Armat

146195 – 21062017   ”Sibiu Sands”, primul turneu de beach volleyball organizat vreodată  în centrul istoric al unui oraș din România, revine pentru a cincea oară, consecutiv, în Piaţa Mică, în perioada 27 iunie – 2 iulie. Competiţia este acreditată de Federația Română de Volei şi este inclusă în calendarul competițional național. Valoarea premiilor puse în joc anul acesta este de 3.000 de euro.

”Sibiu Sands”, primul turneu de beach volleyball organizat vreodată pe un teren amenajat de la zero, într-o zonă istorică, în România, este acreditat de ederația Română de Volei, pentru a treia oară consecutiv fiind considerat turneu de categoria A.

Competiția se va desfășura zilnic, pe parcursul a șase zile. Înscrierile rămân deschise până la data de 23 iunie. La fel ca și anul trecut, competiția este deschisă atât sportivilor amatori, care practică voleiul în timpul liber, prin categoria OPEN Mixt, cât și celor profesioniști, care se pot înscrie la categoriile dedicate. În total sunt așteptate aproximativ 50 de echipe din țară.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.