Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Un avion Blue Air a fost întors din drum

Un avion Blue Air a fost întors din drum

DISTRIBUIȚI

146378 – 29062017 –  Un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti

Un avion al companiei Blue Air, cu 135 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă, din Bucureşti, joi dimineaţă, din cauza unei defecţiuni tehnice. Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Henri Coandă, joi dimineaţă, la ora 9.00, un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord a decolat cu destinaţia Palma de Malorca, însă la scurt timp a declarat stare de urgenţă din cauza unei probleme tehnice sesizate la bord.

Imediat, pe aeroport a fost format, conform procedurilor, un dispozitiv de urgenţă. La ora 9,41, avionul a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Henri Coandă, toţi cei 135 de pasageri fiind în siguranţă.

Primele date au indicat o problemă tehnică la bordul avionului, însă deocamdată nu se ştie natura acesteia. Cei 135 de pasageri urmează să plece fie cu altă aeronavă, fie cu aceeaşi după remedierea problemei.

Potrivit Boardingpass.ro, aeronava, un Boeing 737-400, înmatriculat YR-BAO, s-a întors înapoi pe aeroportul din Otopeni după ce unul dintre motoare ar fi cedat în timpul zborului.

Aeronava a aterizat în siguranță, a declarat și purtătorul de cuvînt al Companiei Naționale Aeroporturi București, Valentin Iordache. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.