Acasă Politic Vaslui: Relu Fenechiu, eliberat condiționat

Vaslui: Relu Fenechiu, eliberat condiționat

DISTRIBUIȚI
relu_fenechiu3

relu_fenechiu3146396 – 30062017 – Judecătoria Vaslui a decis eliberarea condiţionată a fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, după ce acesta a efectuat trei ani și jumătate de închisoare.

”Admite propunerea Comisiei de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea condiţionată a persoanei condamnate Fenechiu Relu. În temeiul art. 587 alin. 1 Cod procedură penală, dispune eliberarea condiţionată a condamnatului Fenechiu Relu, anterior executării integrale a pedepsei de 5 ani şi 6 luni închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 62/2017 a Tribunalului Vaslui, mandat de executare nr. 69/2017′, se arată în hotărârea pronunţată de instanţa vasluiană. Decizia Judecătoriei Vaslui nu este definitivă, putând fi atacată în termen de trei zile.

Deputatul PNL Relu Fenechiu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iunie 2012, în dosarul ”Transformatorul”, fiind acuzat că prin firmele sale a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituţiei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.