Acasă Social 12,5 milioane de euro pentru toalete

12,5 milioane de euro pentru toalete

DISTRIBUIȚI

146461 – 05072017 – Primaria Capitalei a lansat, marti, o licitatie deschisa pentru ”inchirierea, amplasarea si intretinerea toaletelor automate racordabile la reteaua de canalizare si electricitate, precum si a toaletelor ecologice mobile”, contract cu o valoare estimata la maxim 56,8 milioane lei (aproximativ 12,5 milioane de euro) fara TVA.

Asta arata datele publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Licitatia vizeaza incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pentru o perioada de patru ani. Finantarea se va face din fonduri publice, scrie HotNews.

Firma care va castiga acest acord cadru va incheia ulterior cu Primaria Capitalei patru contracte subsecvente in cei patru ani, fiecare in valoare estimata la maxim 12.213.100 lei fara TVA. Contractele subsecvente se vor atribui fara reluarea licitatiei.

Conform Hotnews, Primaria Capitalei a platit circa 40 milioane de lei pentru inchirierea si intretinerea toaletelor publice ecologice in ultimii trei ani, potrivit informatiilor furnizate de Municipalitate. De acesti bani, in fiecare an au fost amplasate circa 500 toalete ecologice, 50 de toalete automate si circa 45 de toalete pentru persoane cu dizabilitati. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.