Acasă Anchete Interne Ceremonii de absolvire la școlile MAI – promoția 2017

Ceremonii de absolvire la școlile MAI – promoția 2017

DISTRIBUIȚI

146666 – 14072017 – Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a participat vineri, 14 iulie a.c., la ceremoniile de absolvire la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”.

“Vreau să credeți cu tărie că fiecare dintre voi contează foarte mult pentru sistemul de ordine publică și siguranță națională. În acest domeniu este importantă echipa și mai puțin individul, însă nu trebuie să uităm că echipele sunt formate din oameni. Iar calitatea și profesionalismul oamenilor influențează decisiv performanța întregii echipe. Eu cred în potențialul acestei generații! Cred în fiecare dintre voi!”, le-a transmis ministrul viitorilor angajați ai MAI.

Vineri au avut loc ceremoniile de absolvire la toate unitățile de învățământ ale MAI care pregătesc polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri, în total fiind vorba de 522 de ofițeri și 1.125 agenți.

Carmen Daniela Dan a apreciat că încadrarea promoției 2017 reprezintă încă un pas în îndeplinirea obiectivului MAI de reducere a deficitului de personal, care la acest moment este de aproximativ 20.000 de oameni, cele mai multe posturi neocupate fiind în Poliția Română. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.