Acasă Anchete Justitie București: Fost șef al CJ Teleorman, din nou la DNA

București: Fost șef al CJ Teleorman, din nou la DNA

DISTRIBUIȚI
Foto: hotnews

146913 – 28072017 – Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, și fostul administrator public al județului, Mircea Dumitrescu, s-au prezentat, vineri dimineață, la sediul DirecţieiNaţionaleAnticorupţie, din nou pentru audieri. În urmă cu două săptămâni, ambii au fost puși sub urmărite penală pentru abuz în serviciu.

Procurorii DNA îi acuză că, pe o perioadă de zece ani, aceștia au închiriat 80 de hectare din insula Belina, de pe Dunăre, unei companii în spatele căreia s-ar fi aflat Liviu Dragnea.

DNA precizează că, în luna ianuarie 2014, Adrian Ionuț Gâdea, în calitate de președinte al CJ Teleorman, beneficiind de ajutorul lui Mircea Dumitrescu, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu ar fi îndeplinit acte prevăzute în dispozițiile legislației primare, fapt ce ar fi condus la încheierea cu o societate comercială și o altă persoană a trei contracte de închiriere având ca obiect părți din insula Belina și brațul Pavel al fluviului Dunărea (în suprafață totală de 80 ha). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.