Acasă Uncategorized București: Mesajul ministrului de Interne de Ziua Aviației Române și a Forțelor...

București: Mesajul ministrului de Interne de Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene

DISTRIBUIȚI

146741 – 20072017   Componenta de Aviație a Ministerului Afacerilor Interne constituie, pentru majoritatea românilor, un simbol al speranței și siguranței, urmare firească a unei activități continue în care curajul și profesionalismul colegilor noștri au fost puse, dincolo de orice risc, în slujba cetățeanului.

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene rămâne, dincolo de simbolistica istorică, reperul evoluției instituționale, al transformării și adaptării acestei structuri de elită a Ministerului Afacerilor Interne în raport cu solicitările reale ale societății.

Sărbătoarea aviatorilor este și un moment de comemorare a sacrificiului eroilor aerului care si-au pierdut viața în misiuni. Tăria de caracter și abnegația lor sunt principii morale de urmat pentru generațiile următoare.

Ziua Aviației Române este, totodată, momentul solemn dedicat profesioniștilor care aduc plusvaloare instituției din care fac parte. Cred în fiecare dintre cei care își fac datoria cu responsabilitate și în lideri cu viziune care să asigure progresul și evoluția organizației din care fac parte. Cred în seriozitate și integritate!

Am deplină încredere că structurile de aviație ale Ministerului Afacerilor Interne își vor face datoria cu același curaj și devotament și pe viitor. Vă admir și vă susțin în nobila dumneavoastră misiune! La mulți ani! Cer senin! – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.