Acasă Politic București: Politică, ură și prostie

București: Politică, ură și prostie

DISTRIBUIȚI

146753 – 20072017   –  Preşedintele Klaus Iohannis nu a fost invitat să participe la ceremoniile de Ziua Aviaţiei din Capitală, fapt pentru care Administraţia Prezidenţială nu a trimis coroane de flori, aşa cum s-a procedat până acum.

Ziua Forţelor Aeriene Române a fost sărbătorită, joi, în Bucureşti printr-o ceremonie militară şi religioasă la monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor. Pe timpul ceremoniei au evoluat aeronave militare din dotarea Forţelor Aeriene Române, aeronave aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, precum şi Iacării Acrobaţi.

Ministrul Apărării Naționale își cere scuze pentru erorile apărute în transmiterea invitațiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene către Administrația Prezidențială și autoritățile publice centrale. Ministrul Adrian Țuțuianu a dispus în regim de urgență luarea măsurilor necesare eliminării disfuncționalitățlior de natură birocartică care au condus la crearea acestei regretabile situații. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.