Acasă Economie Premierul Mihai Tudose a avut o întrevedere cu directorul general al Organizației...

Premierul Mihai Tudose a avut o întrevedere cu directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului, Roberto Azevedo

DISTRIBUIȚI

146495 – 06072017 – Prim-ministrul Mihai Tudose a discutat, la Palatul Victoria, cu directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului, Roberto Azevedo, despre politicile de stimulare a investițiilor asumate de Guvern, în perspectiva promovării lor cu prilejul celei de-a 11-a Conferințe Interministeriale a OMC, care va avea loc în luna decembrie, la Buenos Aires.

”România merge în direcția bună, chiar dacă ritmul nu este mereu cel pe care ni-l dorim. Dorim să împărtășim din exemplele noastre de succes și, la rândul nostru, suntem deschiși să învățăm din experiența partenerilor noștri”, a subliniat șeful Executivului, cu referire la evoluțiile pozitive ale principalilor indicatori economici.

Directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului, Roberto Azevedo, a apreciat viziunea Guvernului României de susținere a micilor investitori și stimulare a inițiativei private, prin programele lansate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. ”România a făcut pași importanți și apreciez viziunea Guvernului în acest sens”, a afirmat directorul general al OMC, invitând partea română să împărtășească bunele practici în cadrul organizației.

Prezent la întrevederea de la Palatul Victoria, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a menționat dorința României de a deveni mai vizibilă la nivel global, prin inițiative menite să sprijine internaționalizarea companiilor românești. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.