Acasă Politic București: Se cere sesiune extraordinară a Parlamentului

București: Se cere sesiune extraordinară a Parlamentului

DISTRIBUIȚI

146813 – 24072017  Premierul Mihai Tudose a anunțat luni, la sfârșitul ședinței conducerii PSD, că a cerut o sesiune extraordinară în Parlament pentru a rezolva problema ELCEN, arătând că regia trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

”Este posibil să avem o sesiune extraordinară, pe baza unei sesiuni extraordinare să avem şi noi o şedinţă de guvern suprapusă pentru a rezolva situaţia ELCEN. Trebuie lege pentru aşa ceva, ordonanţă de urgenţă şi nu avem abilitarea pentru aşa ceva. (…) Trebuie să rezolvăm problema bucureștenilor. Nu a fost o discuție. (…) Da, am cerut-o, pentru a rezolva problema încălzirii din Bucureşti, fiindcă dacă aşteptăm septembrie s-ar putea să fie târziu pentru bucureşteni, şi atunci cu cât mai repede, cu atât mai bine. Să treacă ELCEN la Primărie şi noi să fim de acord prin acest proiect de lege”, a declarat Mihai Tudose, la sediul PSD.

La sfârșitul lunii iunie, Consiliul General al Capitalei a aprobat cumpărarea pachetului de acţiuni de la ELCEN, astfel încât să fie posibilă fuziunea cu RADET, suma necesară acestui proces ridicându-se la 155 de milioane de euro. Despre imensa datorie a RADET nu s-a discutat însă nimic. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.