Acasă Sport Bulgaria: Două medalii de aur și două de argint pentru România la...

Bulgaria: Două medalii de aur și două de argint pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret

DISTRIBUIȚI

146809 – 24072017  România a cucerit două medalii de aur și două de argint la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret din Plovdiv – Bulgaria.

Echipajele românești au urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La dublu rame masculin, Țigănescu Mihăiță-Vasile și Pascari Cosmin au câștigat medalia de aur. O a doua echipă care a concurat din partea României și a reușit să câștige medalia de aur, este cea formată din Lehaci Ionela-Livia și Beleaga Gianina-Elena, în proba dublu vâsle categoria ușoară feminin. Medalia de argint a revenit echipajului ce a concurat, tot astăzi, în proba opt masculin (Ivascu Cristian, Adam Constantin, Macovei Alexandru-Cosmin, Radu Constantin, Bejan Sergiu-Vasile, Dedu Gheorghe-Robert, Tudosa Ciprian, Munteanu Adrian). Echipajul României în proba patru rame feminin, format din Popescu Cristina-Georgiana, Pop Alina Ligia, Parfenie Beatrice-Madalina și Parascanu Roxana a obținut, sâmbătă, o altă medalie de argint.

”Rezultatele obținute de România la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret de la Plovdiv confirmă încrederea noastră că avem un viitor frumos. Mă bucur că avem continuitate în marea performanță la nivel european și mondial. Îmi doresc să continuăm acest drum, să ne păstrăm motivația și tinerii de azi să fie pe cele mai înalte trepte ale podiumului și la seniori”, a declarat președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

La precedenta ediție a Campionatului Mondial de Canotaj pentru Tineret, România a obținut o medalie de argint si una de bronz. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.