Acasă Politic Deconcentratele, politizate pe față

Deconcentratele, politizate pe față

DISTRIBUIȚI

146919 – 31072017  – Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că noul Cod Administrativ prin care prefecţii şi subprefecţii pot fi membri de partid va cuprinde şi instituţii deconcentrate, directorii acestora putând fi oameni politici.

Adoptarea Codului Administrativ se află pe lista proiectelor care vor fi adoptate de Parlamentul României în următoarea sesiune parlamentară, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la sediul ALDE din Bistriţa, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, relatează Mediafax.

”Codul Administrativ a fost adoptat într-o primă lectură în Guvernul României şi, de asemenea, este cuprins în lista priorităţilor legislative pentru sesiunea din toamnă. Acest Cod Administrativ a fost gândit ca o prelungire a actului guvernamental în teritoriu. Atât timp cât prefecţii sunt numiţi de către premier, în şedinţă de guvern, la propunerea ministrului Afacerilor Interne şi atât timp cât ei sunt reprezentanţii Guvernului în teritoriu, un guvern politic, mie personal să pare logic să ne mai fardăm şi să nu ne mai dăm apolitici, când majoritatea prefecţilor provin din structurile partidelor politice”, a declarat Ilie. Foto: Digi24

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.