Acasă Politic Dragnea îi cere lui Toader să reacţioneze

Dragnea îi cere lui Toader să reacţioneze

DISTRIBUIȚI

146478 – 05072017 – Preşedintele PSD a declarat miercuri, la Parlament, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va trebui să aibă în perioada următoare o poziţie cu privire la scandalul care planează asupra DNA. Liviu Dragnea a spus că este o situaţie fără precedent, care necesită atenţie şi preocupare, înştiinţează digi24.

Cred că ministrul Justiţiei, în perioada următoare, va avea o poziţie. Este totuşi o situaţie fără precedent, cu poziţii publice din partea unor magistraţi importanţi, cu dezvăluiri de acolo, cu poziţii din partea unor procurori, audieri în CSM. Eu cred, părerea mea, că, cel puţin în această fază, ar trebui să fim atenţi şi în acelaşi timp preocupaţi”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă este necesară o suspendare a şefei DNA. El a subliniat faptul că Tudorel Toader va trebui să aibă o poziţie „într-un fel sau altul”.

„Nu am numit-o eu, deci nu stă în competenţa mea să fiu mulţumit sau nemulţumit. Domnul preşedinte e liber să aibă mulţuirile şi nemulţumirile dumnealui”, a completat preşedintele PSD, întrebat dacă este mulţumit de activitatea Laurei Codruţa Kovesi. De asemenea, chestionat dacă scandalul din DNA afectează ţara, Dragnea a susţinut că această situaţie va trebui să aibă o finalitate, în condiţiile în care este o stare „destul de neplăcută”.

„Cred că este afectată încrederea în, nu ştiu neapărat dacă în justiţie, în sistemul judiciar în ansamblu. De asta cred că într-un fel trebuie să se finalizeze ceva, e o stare destul de neplăcută cu un sistem care dacă nu se mai bazează pe încredere, nu mai este eficient”, a spus Dragnea. – PROMPT MEDIA

 

foto:cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.