Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Cursuri de inițiere, calificare, recalificare și perfecționare pentru șomeri

Ilfov: Cursuri de inițiere, calificare, recalificare și perfecționare pentru șomeri

DISTRIBUIȚI

146619 – 12072017 –  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov organizează în cursul lunii iulie cursuri de inițiere, calificare/recalificare si perfecționare pentru șomerii indemnizați şi neindemnizaţi.

Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se oferă astfel posibilitatea dobândirii cunoștințelor teoretice și practice ale unei noi meserii care să le mărească șansele ocupării, declară pentru VIITORUL ILFOVEAN Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov.

Astfel, în perioada următoare se vor derula prin C.R.F.P.A. Teleorman următoarele cursuri de formare profesională: operator introducere validare și prelucrare date (14 persoane șomere), lucrător în comerț (11 persoane șomere), frizer – coafor și manichiurist-pedichiurist.

Persoanele interesate să urmeze un curs organziat de agenție sunt invitate să se înscrie la A.J.O.F.M. Ilfov / Punctul de lucru A.J.O.F.M. Ilfov, tel: 021.332.37.08/ int. 112; e-mail: ajofm@if.anofm.ro.  PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

  1. Incarca filme pornoo pe internet despre ce validare date vorbim. Totule este pe spaga in teleorman. Mai incaseaza iote elena misterioasa si acolitii niste banii. Nebunii iau si se cearta singuri pe străzi de nebuni oricum nu contează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.