Acasă Economie Mihai Tudose: Nu se va impozita cifra de afaceri

Mihai Tudose: Nu se va impozita cifra de afaceri

DISTRIBUIȚI

146679 – 17072017 –  Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, după ședința coaliției, care s-a desfășurat în biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament, că nu se va aplica impozitul pe cifra de afaceri, așa cum se vehiculase anterior, precizează digi24. Premierul a spus că „s-a grăbit nițel” când a făcut deja acest anunț la Bruxelles, fără să mai aștepte ședința de coaliție, și a precizat că decizia a luat-o în avionul spre Bruxelles, după discuții de trei ore cu ministrul de finanțe, Ionuț Mișa.

Mihai Tudose a criticat faptul ca „sunt agenti economici foarte mari care de zeci de ani raporteaza senini ca nu au avut niciun profit” iar sistemul informatic unitar care se doreste a fi realizat de catre Ministerul Finantelor si ANAF se va putea vedea „in timp real” „cum pleaca banii nejustificat din tara”.

De asemenea,  premierul a subliniat că vor fi găsite modalităţi prin care să fie impozitaţi cei care ”se cred mai deştepţi ca statul”.

Dacă subiectul privind impozitul pe cifra de afaceri poate fi considerat „încheiat”, nu însă și cel privind taxa de solidaritate, unde se fac în continuare simulări. Taxa de solidaritate vizează persoane fizice, a precizat premierul. – PROMPT MEDIA

 

foto:ziuadecj.realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.