Acasă Social Aparare Polonia participă cu 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în...

Polonia participă cu 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în compunerea Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab”

DISTRIBUIȚI

146494 – 06072017 – Joi dimineața a avut loc, la Craiova, ceremonia prilejuită de transferul de autoritate al contingentului militar polonez către Batalionul 26 Infanterie  ”Neagoe Basarab” din Brigada Multinaţională Sud-Est.

Contingentul militar polonez, care va fi dislocat timp de aproximativ şase luni în România, contribuie la asigurarea prezenței consolidate în Sud-Estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia.

La eveniment au participat oficialităţi din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, reprezentanți ai Comandamentului Operaţional al Forţelor Armate Poloneze şi ai administraţiei publice locale.

Polonia participă cu un contingent format din 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în compunerea Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, materializând astfel angajamentele asumate de către România și Polonia în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia.

Militarii polonezi se vor instrui în comun cu militarii Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, în cadrul prezenţei aliate întărite pe flancul de est al Alianței (tailored Forward Presence). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.