Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Sfaturi pentru locuitorii din Chiajna

Sfaturi pentru locuitorii din Chiajna

DISTRIBUIȚI

146531 – 07072017 –  La 6 iulie a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au aflat în mijlocul cetățenilor din localitatea ilfoveană Chiajna. În discuțiile purtate cu cetățenii din localitate au fost abordate teme precum metodele de prevenire ale furturilor din locuințe, din autoturisme și de autoturisme.

Cetățenii au primit sfaturi pentru a evita să devină victime ale acestor infracțiuni, mai ales în contextul în care multe persoane pleacă în vacanță și nu își iau măsuri minime de protecție a locuințelor.

Polițiștii i-au sfătuit, de asemenea, pe cetățeni să-și parcheze mașinile în locuri luminate, la vedere și să nu lase în interiorul acestora, bunuri de valoare, deoarece devin întotdeauna o invitație pentru hoți.

Totodată, o prioritate a polițiștilor au reprezentat-o copiii care se află acum în vacanță. Pentru ei polițiștii au oferit următoarele sfaturi: să evite traseele izolate, neiluminate, locurile dosnice sau întunecoase, să se ferească de necunoscuți, să nu se lase atrași sau implicați în activitățile unor grupuri de tineri deprinși cu consumul de băuturi alcoolice, droguri sau cu practicarea jocurilor de noroc, să se comporte civilizat în parcuri sau în alte locuri de recreere sau distracție pentru a evita disputele și altercațiile verbale sau fizice! Acestea pot degenera în agresiuni sau încăierări cu urmări grave, să nu intre în apele râurilor, în apă adâncă, mai ales dacă nu știți foarte bine să înotați! În fiecare vară, zeci de copii își pierd viața în ștranduri și râuri!

Și părinții au primit sfaturi pentru ca micuții lor să nu fie expuși pericolelor, atât când navighează pe internet, cât și în viața de zi cu zi. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.