Acasă Social Șoferii au o nouă aplicație

Șoferii au o nouă aplicație

DISTRIBUIȚI

146867 – 26072017   Utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot achita ușor și sigur rovinieta și taxa de pod de la Fetești – Cernavodă (peaj) prin intermediul aplicației de mobil e-rovinieta.ro, dezvoltată de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Aplicația de mobil e-rovinieta.ro poate fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store.

Totodată, utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot cumpăra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro. Indiferent de modalitatea aleasă, pe site sau prin aplicația mobilă, utilizatorul poate plăti rovinieta și pleca la drum în doar 3 minute.

Odată ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc confirmare de livrare prin SMS și email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumpărătorii sunt avertizați din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, și poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plată cu confirmare și emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plată tradițional la orice bancă (emiterea va fi efectuată după confirmarea sumelor în cont).

Tariful de trecere pentru podul de la Fetești – Cernavodă de pe Autostrada A2 poate fi achitat și online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita online tariful online, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adăuge o comandă și să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât și prin bancă cu ordin de plată.

După confirmarea plății se emite peajul, iar clientul primește prin e-mail factura și datele peajului și gratuit prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise și facturile se vor putea accesa oricând în cadrul contului de pe platformă. În felul acesta, șoferii scapă de cozile de la stațiile de taxare de la Fetești și benzinării.

UNTRR  reaminteşte faptul că trecerile de pod de la Fetești – Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce ați trecut de stațiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

Prin achitarea online a rovinietei sau a trecerilor de pod prin intermediul www.e-rovinieta.ro și www.taxa-pod-fetesti.ro sau a aplicației de mobil e-rovinieta.ro, clienții nu au niciun cost suplimentar, aceștia urmând să achite tarifele conform legislației în vigoare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.