Acasă Externe Accident naval la est de Singapore

Accident naval la est de Singapore

DISTRIBUIȚI
Foto: Reuters

147223 – 21082017 Peste zece marinari americani sunt daţi dispăruţi după ce nava de război USS John S. McCain a intrat în coliziune cu un petrolier la est de Singapore, a precizat marina americană, citată de Reuters.

Astfel, distrugătorul USS John S. McCain  se îndrepta spre Singapore pentru un apel de rutină în port, după ce a efectuat săptămâna trecută o operaţiune de navigaţie în apropierea unei insule chineze din Marea Chinei de Sud.

„Rapoartele iniţiale indică faptul că nava John S. McCain a suferit avarii la babord şi pupa. Zece marinari au fost daţi dispăruţi, iar cinci au fost răniţi”, a precizat marina americană.

Totodată, patru dintre răniţi au fost evacuaţi cu elicopterul către un spital din oraşul Singapore, cu leziuni ce nu le pun viaţa în pericol, în timp ce al cincilea nu a necesitat un tratament suplimentar.

De asemenea, o misiune de căutare şi salvare este în curs de desfăşurare şi implică nave şi elicoptere din Singapore, precum şi avioane americane. Autorităţile malaeziene au precizat că această coliziune s-a produs în apele Malaeziei din Marea Chinei de Sud şi că asistă la operaţiunea de salvare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.