Acasă Social Educatie Belgrad: Medalii de aur și argint pentru România, la Olimpiada Internaţională de...

Belgrad: Medalii de aur și argint pentru România, la Olimpiada Internaţională de Geografie 2017

176
DISTRIBUIȚI

147086 – 09082017-  Lotul olimpic de geografie, prezent la a XIV-a ediţie a olimpiadei internaţionale de profil, a obţinut o nouă serie de rezultate remarcabile: două medalii de aur şi o medalie de argint. Performanța a plasat România pe poziția secundă a clasamentului pe națiuni.

Cei doi elevi medaliaţi cu aur sunt Maria-Sabina Calisevici (clasa a XII-a/Colegiul Militar Liceal ”Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc) şi Victor Vescu (clasa a XI-a/Complexul Educațional ”Lauder Reut” din București), care a înregistrat și cel mai mare punctaj din concurs. Maria-Sabina Calisevici a reeditat succesul de anul trecut, intrând în galeria concurenților dublu medaliați cu aur la această competiție.

Medalia de argint i-a revenit lui Omar Hamod (clasa a XI-a/Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” din București). Din lot a făcut parte și Iulia Armencea (clasa a XII-a/Colegiul Național ”Costache Negri” din Galați). Echipa României a fost însoţită de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean şi Dorin Fiscutean de la Colegiul Naţional din Iaşi.

Olimpiada Internaţională de Geografie s-a desfăşurat la Belgrad, în perioada 2 – 8 august, şi a reunit peste 160 de elevi din 45 de ţări.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here