Acasă Anchete Interne București: Imprimantă specială pentru pașapoartele simple temporare

București: Imprimantă specială pentru pașapoartele simple temporare

DISTRIBUIȚI

147182 – 17082017- Având în vedere situația de la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor de la sediul din Șos. Pipera, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat de la Imprimeria Națională o imprimantă specială pentru sediul din Piața Amzei la care să se poată tipări pașapoartele simple temporare. Până în prezent, acest tip de pașaport se putea elibera doar la trei ghișee din sediul din Șos. Pipera.

Potrivit informațiilor primite de la specialiștii Direcției Generale de Pașapoarte și ai Imprimeriei Naționale, imprimanta a fost montată la sediul din Piața Amzei noaptea trecută.

După operaționalizarea celei de-a doua imprimante, începând de joi dimineață, cererile pentru pașapoartele temporare pot fi depuse la toate ghișeele din sediile din Pipera și din Piața Amzei.

De asemenea, pentru că în sediul din Pipera, ieri, la ora 15.30 erau în așteptare 448 de cereri depuse, în timp ce la sediul din Piața Amzei erau doar 10 persoane, au fost puse la dispoziția cetățenilor mijloace de transport ale MAI pentru a fi transportați de la Pipera la sediul din Piața Amzei. Această măsură a fost dispusă pentru eficientizarea activității Direcției Generale de Pașapoarte și a serviciilor publice comunitare, în interesul cetățeanului.

Totodată, s-a luat decizia ca persoanele care așteptau eliberarea pașapoartelor la sediul din Pipera sau care au rămas acolo pentru a depune documentele să primească apă.  PROMPT MEDIA

 

foto:b365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.