Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Accident de tren la Brăneşti

Ilfov: Accident de tren la Brăneşti

DISTRIBUIȚI

 147185 – 17082017- Patru persoane, între care trei minori, au fost lovite de tren de un tren Interregio, joi dimineața, în apropiere de halta Brănești, pe linia de cale ferată București-Constanța. Toți cei patru au decedat, precizează digi24. Femeia are între 25 și 30 de ani, iar cei trei minori au vârstele cuprinse între 2 și 12 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției, Georgian Drăgan.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost însărcinată, iar la locul tragediei a fost găsit şi un bilet de adio scris de aceasta.

Mai întâi a fost descoperită o fetiță lovită de tren, ulterior, în spatele trenului, la 500-600 de metri, au fost găsite alte trei persoane decedate – femeia și doi copii. Autoritățile fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. La fața locului sunt reprezentanți ai Procuraturii și de la IML. Polițiștii iau în calcul și varianta ca cei patru să fi traversat linia ferată fără să se asigure. Circulația pe acel tronson de cale ferată este blocată.  Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:00 de o persoană care a văzut trupurile persoanelor decedate.

Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR, a declarat că accidentul s-a petrecut între localitățile Brănești și Pasărea, în câmp deschis, acolo unde trenul Interregio București – Constanța circulă cu 160 de km/oră. Frânarea imediată ar fi fost imposibilă, e nevoie de un kilometru pentru a opri în siguranță, a spus reprezentanta CFR.

Circulația feroviară s-a reluat în jurul orei 11:50. Garnitura de tren s-a pus în mișcare spre destinație. Conductorul trenului a fost înlocuit, iar cel care conducea trenul în momentul accidentului este audiat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.