Acasă Anchete Justitie Mandat european de arestare pentru Puiu Popoviciu

Mandat european de arestare pentru Puiu Popoviciu

DISTRIBUIȚI

147186 – 17082017- Curtea de Apel Bucureşti a trimis autorităţilor judiciare din Anglia mandatul european de arestare pe numele lui Puiu Popoviciu, ceea ce înseamnă că acestea au fost sesizate şi vor decide în consecinţă, informează news.ro. „La Ministerul Justiţiei am primit informarea, mandatul european de arestare a fost trimis autorităţilor judiciare din Anglia de către Curtea de Apel, ceea ce înseamnă că este vorba despre o punere în executare a unui mandat de arestare.

Englezii vor verfica mandatul şi vor decide în consecinţă, ceea ce înseamnă că acum autorităţile judiciare londoneze sunt sesizate cu punerea în executare a mandatului european de arestare (n.r. – emis pe numele lui Puiu Popoviciu)„, a declarat, joi, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Popoviciu, condamnat la şapte ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, s-a predat luni poliţiei londoneze, fiind reţinut. Ulterior, el a fost pus în libertate în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de lire sterline, fiind obligat să poarte o brăţară electronică de supraveghere.Puiu Popoviciu, condamnat definitiv, în 2 august, la şapte ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa” pentru complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, a fost dat în urmărire internaţională, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis solicitarea poliţiştilor cu privire la eliberarea unui mandat european de arestare pe numele său. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.