Acasă Nord-Vest Bistrita-Nasaud Materiale de construcţii pentu sinistraţi

Materiale de construcţii pentu sinistraţi

DISTRIBUIȚI

147217 – 21082017 – Familiile din județul Bistriţa-Năsăud ale căror locuințe au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice produse anul acesta vor primi ajutoare umanitare în valoare de 318.300 de lei, constând în materiale de construcții şi reparat case, potrivit unei Hotărâri adoptate vineri de Guvern.

Materialele de construcții (27.495 kg tablă zincată, 28.621 bucăți țigle, 84,5 m.c. cherestea rășinoase şi 3 m.c. B.C.A.) vor fi scoase din rezervele de stat și acordate ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru 142 de locuinţe situate în comunele Budacu de Jos, Dumitriţa, Lechinţa, Merişelu, Prundu Bîrgăului şi Tiha Bîrgăului din județul Bistriţa-Năsăud, în vederea reconstrucției acoperişurilor de locuinţe distruse de fenomenele hidrometeorologice.

Transportul materialelor de construcții până la locul de destinație indicat de Instituția Prefectului Județului Bistriţa-Năsăud se efectuează cu mijloace de transport ale Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Finanţarea reîntregirii stocurilor rezervă de stat pentru produsul B.C.A. se asigură din veniturile proprii ale Activității pentru intervenţii operative şi reîntregirea stocurilor diminuate,  înfiinţată pe lângă Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale. Pentru produsele tablă zincată, țigle şi cherestea rășinoase nu este necesară reîntregirea acestora, întrucât sunt scoase din Nomenclator. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.