Acasă Anchete Interne Microbuz furat din Germania, descoperit la Satu Mare

Microbuz furat din Germania, descoperit la Satu Mare

DISTRIBUIȚI

 147388 – 31082017 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au indisponibilizat un autoturism marca Ford, în valoare de 115.000 lei, care figura în bazele de date Interpol ca fiind furat din Germania.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Urziceni, jud. Satu Mare, au indisponibilizat, ieri dimineață, în jurul orei 10.00, un microbuz marca Ford Tourneo, înmatriculat în Germania, condus de către cetăţeanul german H. Thomas, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă în data de 1 august 2017, de autorităţile din Germania.

Totodată, în urma controlului amănunțit efectuat asupra autoturismului au fost descoperite, în bagajul personal al cetățeanului german, 100 pachete țigări, de proveniență Duty-Free Ucraina, în valoare de 1.550 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.