Acasă Vest Timis Anchetă în Timiş după prăpăd

Anchetă în Timiş după prăpăd

DISTRIBUIȚI

147669 – 18092017 – Poliţia Timiş a deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor cinci persoane decedate în urma furtunii din Timişoara şi Buzias. Un barbat a murit după ce poarta  de intrare în

Oraş, ridicată recent de Primăria Timişoara cu suma de 56.000 de euro, s-a prăbuşit peste autoturism, relatează news.ro.

„În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări în aceste cazuri”, a declarat Ancuţa  Morariu.

În Timişoara au decedat două persoane, în urma furtunii de duminică. Este vorba despre o femeie de 36 de ani care a fost surprinsă de un copac la Grădina Zoologică şi un bărbat de 24 de ani care se afla în maşină în momentul în care poarta de  intrare în oraş, dinspre Lugoj, s-a prăbuşit peste autoturism. Poarta respectivă a fost recent ridicată de Primăria Timişoara, cu suma de 56.000 de euro.

De asemenea, alte trei persoane au decedat în oraşul Buzias. Este vorba despre o familie. Mama şi fiica au decedat pe loc, dupa ce un copac s-a prăbuşit peste ele, iar tatăl a decedat ulterior, la spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.