Acasă Politic Dragnea vrea să separe lucrurile

Dragnea vrea să separe lucrurile

DISTRIBUIȚI

 147517 – 07092017 – Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut joi Guvernului şi ministerului Educaţiei să “se aplece cu mai multă atenţie şi curaj”, în ceea ce priveşte situaţia legată de închiderea Liceului Teologic Catolic din Târgu Mureş, care, în urmă cu o zi, a condus la proteste şi la anunţul Ungariei că îşi retrage sprijinul pentru aderarea României la OECD. Acesta a spus ca situaţia de la Târgu Mureş “nu e corectă”, iar autorităţile române trebuie să facă “toate eforturile ca să se remedieze” această problemă, potrivit hotnews.ro.

Nu ştiu dacă acţiunea instituţiilor de forţă din România e benefică pentru liniştea pe care o dorim cu toţii, mai ales în 2018”, a spus acesta, înainte de a se întreba: „Cine are interesul ca acolo să se agite spiritele atât de mult?”. În opinia sa, “faptul că nişte oameni au ieşit să protesteze pentru că copiii lor nu au unde să înveţe este un fapt foarte grav”. Dragnea a subliniat însă că “reacţia Ungariei poate fi considerată exagerată, dar “nu e prima oară”, când se întâmplă acest lucru.

Liviu Dragnea a precizat însă că situaţia de la Liceul Teologic şi reacţia Ungariei “sunt două subiecte distincte”, iar problema liceului catholic “nu se rezolvă cu un răspuns la comunicatul Ungariei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.