Acasă Politic Orban despre Pop: ”Scapă porumbei din gură”

Orban despre Pop: ”Scapă porumbei din gură”

DISTRIBUIȚI
Foto: digi24.ro
foto:digi24.ro

147699 – 19092017 – Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat la RFI pe ministrul Educaţiei, Liviu Pop: “Scapă porumbei din gură, nu stăpâneşte sensul cuvintelor, este o catastrofă în materie de management”.

Moţiunea simplă pe Educaţie depusă de PNL şi USR a fost respinsă luni de Senat. În opinia lui Ludovic Orban, “n-are ce să caute în funcţia de ministru domnul Pop, nu are datele necesare pentru a putea gira această funcţie de ministru. De când este în această funcţie, a făcut năzbâtie după năzbâtie, a arătat că nu stăpâneşte limba română, ceea ce pentru un ministru al Educaţiei este o ruşine (…). Chiar şi în discursul ţinut în faţa Senatului a scăpat porumbei din gură, care arată că nu stăpâneşte foarte bine sensul cuvintelor. Ca să nu mai spun că este o catastrofă în materie de management”.

“Învăţământul astăzi, sigur, nu numai datorită actualului ministru, se află într-o situaţie în care trebuie acţionat, trebuie făcut ceva. De vreo 15 ani, de pe băncile şcolilor nu au mai ieşit meseriaşi. Una dintre marile probleme ale dezvoltării României este lipsa forţei calificate de muncă”, a declarat liderul liberal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.