Acasă Politic Pleacă Shhaideh?

Pleacă Shhaideh?

DISTRIBUIȚI

 147786 – 22092017 –  Sevil Shhaideh a fost audiată vineri dimineața la DNA. Viceprim-ministrul a declarat, la iesire, că a fost citat în calitate de suspect într-un dosar de corupție. ”Am fost informată asupra calității procesuale pe care o am în acest dosar. Am calitatea de suspect și mai multe nu vă pot declara, fiind o anchetă penală în curs. În acest moment mi s-a adus la cunoștință această calitate. Mă prevalez de toate drepturile pe care le am și o să analizez împreună cu avocatul documentele”,a afirmat Shhaideh.

Shhaideh, potrivit televiziunilor de știri, a fost citata in dosarul Tel Drum, in cazul cedarii lacului Belina catre Consiliul Judetean Teleorman. In acest dosar au mai fost audiati deja fostii premieri Sorin Grindeanu si Victor Ponta. Sevil Shhaideh a fost secretar de Stat in Ministerul Dezvoltarii in guvernul Ponta, in perioada 2012 – 2015.

Vicepremierul nu a răspuns la întrebarea jurnaliștilor dacă își va da demisia după ce a fost pus sub acuzare în acest dosar. Shhaideh ia în calcul însă variant demisiei, potrivit unor apropiați ai acesteia, dar mai întâi va avea o discuție în acest sens cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.