Acasă Politic Regimul fiscalității în 2018, o necunoscută

Regimul fiscalității în 2018, o necunoscută

DISTRIBUIȚI

147768 – 22092017 – Într-o întrebare adresată ministrului Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, deputatul Dumitru Oprea îi solicită acestuia să facă de urgenţă precizări privind regimul fiscalităţii în anul 2018.

”Mediul de afaceri a fost sub tirul continuu al informaţiilor contradictorii venite dinspre executiv. În același timp, a fost pus și în faţa măsurilor luate peste noapte, măsuri care le afectează performanţa și competitivitatea. Nu este nici un secret că toţi antreprenorii cer, nu neapărat taxe mai mici, ci predictibilitatea lor timp de câțiva ani”.

Având în vedere că, în această perioadă, firmele își pregătesc bugetele pentru anul viitor, acțiune pe care ar trebui să o desfășoare și Guvernul, ministrul Ionuţ Mişa a fost solicitat să dea asigurări că nu vor mai fi operate schimbări importante în legislaţia fiscală. De la începutul acestui an, specialiştii au identificat nu mai puţin de 89 de acte normative aprobate în domeniul fiscal. În acest context, se ridică întrebarea justă dacă vom asista la creşterea acestui număr.

Deputatul PNL Dumitru Oprea cere Ministerului de Finanţe să pună de urgenţă în dezbatere publică orice măsură de natură să afecteze construcţia bugetelor companiilor private în 2018 şi să asculte toate opiniile care vin din mediul asociativ de business.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.