Acasă Vest Caras-Severin Româncă recuperată din mâinile traficanţilor

Româncă recuperată din mâinile traficanţilor

DISTRIBUIȚI

 147512 – 07092017 –Polițiștii de la combaterea criminalității organizate şi procurorii DIICOT  Caraș-Severin au percheziționat șapte adrese, într-un dosar care vizează traficul de persoane pe relația România-Anglia.

Ancheta a început în luna mai a acestui an, când polițiștii cărășeni au deschis un dosar penal privind traficul de persoane prin obligarea la practicarea prostituției, prin metoda ,,lover-boy”.

În mai, una dintre victime, imediat după ce a împlinit 18 ani și fără a mai fi lăsată să-și termine studiile, a fost convinsă de un bărbat, de 18 ani, din Moldova Nouă, să plece împreună în Anglia, primind garanții că prin intermediul unor rude ale acestuia își vor găsi un loc de muncă și își vor construi un viitor împreună.

La scurt timp după sosirea în Anglia, victima a fost lăsată în compania altor doi bărbați, de 32, respectiv 21 ani, ambii din  Moldova Nouă, bărbatul de 18 ani întorcându-se în România. Ulterior, prin constrângere, victima a fost obligată să practice prostituția, în Londra.

În colaborare cu autoritățile britanice, ca urmare a datelor operative transmise de autoritățile române, la începutul lunii iulie poliția londoneză a descins la o adresă din Londra, victima fiind salvată și predată autorităților de protecție a victimelor traficului de persoane.

La aceeași adresă au fost identificați cei doi bărbați, de 32 și 21 de ani, precum și o altă tânără despre care există date că ar fi practicat prostituția.

Poliţia Română  continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale în cauză.     sursa – politiaromana.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.