Acasă Uncategorized 590 de contribuabili din Bucuresti au beneficiat de îndrumare referitoare la split...

590 de contribuabili din Bucuresti au beneficiat de îndrumare referitoare la split TVA

DISTRIBUIȚI

148053 – 09102017 – În zilele de 4 și 5 octombrie 2017, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București (D.G.R.F.P.B.) a organizat încă două întâlniri cu reprezentanții contribuabililor intreresați de mecanismul plății defalcate a taxei pe valoarea adăugată, prevazut de Ordonanta Guvernului nr. 23/2017.

Cele doua zile de dezbateri, care au avut loc la sediul Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) filiala București, s-au bucurat de un real interes, astfel că în prima zi au participat 295 de persoane, iar în cea de-a doua 176 de persoane.

În cadrul prezentarii, au fost abordate teme legate de persoanele care sunt obligate la aplicarea mecanismului platii defalcate, deschiderea conturilor privind plata TVA, facilitati privind aplicarea prin optiune a mecanismului incepand cu data de 1 octombrie a.c., depunerea notificarii privind aplicarea prin optiune (Formularul 086) și situatiile in care organele fiscale trebuie sa-si dea acordul pentru debitarea contului de TVA.

Până în prezent, pe această temă au avut loc cinci întalniri cu 590 de reprezentanți ai contribuabililor interesați de mecanismul privind plata defalcata a TVA, intalniri organizate si la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti. Toate intalnirile au avut alocate sesiuni de intrebari si raspunsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.