Acasă Anchete Interne A fugit degeaba

A fugit degeaba

DISTRIBUIȚI

 148143 – 16102017 – Ofițerii DGA au prins in flagrant-delict un cetățean în timp ce oferea 300 de lei unor agenti de politie din cadrul Brigăzii Rutiere pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto oferise anterior agenților de poliție suma de 300 de euro, iar aceștia au sesizat DGA.

În fapt, sâmbătă, 14 octombrie a.c., un echipaj alcătuit din doi agenți de poliție, aflandu-se in exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Calea 13 Septembrie, a oprit un bărbat de 49 ani, din București. Întrucat conducătorul auto nu a oprit la semnal, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia și au reușit blocarea lui pe strada Dumbrava Nouă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.43 mg/l alcool in aerul expirat, sens în care acesta a propus polițiștilor să nu ia măsurile legale în schimbul unei sume de bani. Agenții nu au dat curs propunerii și l-au condus la IML unde i-au recoltat probe biologice de sânge. De asemnenea au raportat despre incident, fiind sesizată Direcția Generală Anticorupție și organizată acțiunea de prindere în flagrant.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inițial reținerea persoanei pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită, ulterior fiind luată măsura controlului judiciar pe 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.