Acasă Politic Avem o putere ruptă de realitățile românilor, consideră PMP

Avem o putere ruptă de realitățile românilor, consideră PMP

DISTRIBUIȚI
foto:observatorulph.ro
foto:observatorulph.ro

 147996 – 05102017 –  Deputatul PMP Cătălina Bozianu amintește că ”săptămâna trecută, am fost cu toții martorii unui fenomen îngrijorător pentru modul în care este guvernată România. Acest fenomen semnifică ruperea de realitate a unora dintre cele mai importante figuri ale puterii PSD-ALDE”.

În context, Bozianu a menționat declarațiile președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit cărora prețurile la benzină și la motorină nu s-ar fi majorat. Totodată, parlamentarul a amintit și afirmația ministrului Energiei, Toma Petcu, care a recunoscut că nu cunoaște cât costă litrul de benzină sau de motorină pentru că nu deține permis de conducere. ”Domnul Petcu se dovedește a fi nu doar un pieton al șoselelor, ci și al funcțiilor publice. Un ministru al Energiei care admite cu seninătate că nu știe cât costă benzina trebuie să plece acasă definitiv. Cu autobuzul, cu metroul, cu bicicleta, sau pe jos. Indiferent dacă face aceste declarații din ignoranță sau din aroganță”, a afirmat Cătălina Bozianu.

Deputatul PMP a opinat că liderii coaliției PSD-ALDE au această ”abordare din aroganță și din convingerea, indusă de succesul electoral de anul trecut, că orice ar face și orice ar spune, electoratul se va lăsa păcălit”. ”Se înșală. Românii văd și simt în propriul buzunar rezultatele unei guvernări care se arată a fi dezastruoasă pentru economie. Mediul privat este din ce în ce mai sufocat de taxe și impozite, prețurile și dobânzile cresc, iar perspectivele sunt sumbre. Și mai există o realitate de care, în aroganța lor, domnii Tăriceanu, Petcu, Tudose sau Dragnea nu țin seama: românii îndură multe, dar se revoltă atunci când sunt mințiți în față, în mod repetat. Este o realitate care, mai devreme sau mai târziu, le va exploda în față domnilor guvernanți. Și îi va costa mai mult decât un drum până la benzinărie pentru a vedea cu cât au crescut prețurile”, spune Bozianu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.